Hardloopschema

Hardlopen, volgens velen de meeste pure sport die er is. Geen hulpmiddelen, gewoon je eigen benen onder je lijf. Iedereen kan hardlopen en het kost vrijwel niets. Een paar hardloopschoenen en je kunt gaan. Maar hoe begin je dan? Gewoon domweg de je ene been voor de andere zetten? Dat is een mogelijkheid maar nog beter is het om met een goed hardloopschema te beginnen. Zo verklein je de kans op blessures en train je effectief aan je conditie.

Op deze pagina bieden we je een gratis 5km hardloopschema en een 10km hardloopschema aan. Voldoende om te beginnen. Wil jij nog beter op weg, kies dan voor een hardloopschema op maat. Na het invullen van een vragenlijst helpt een persoonlijke coach je aan een hardloopschema op maat waarmee jij effectief kunt hardlopen. Wil je echt serieus op weg om te gaan hardlopen dan is een hardloopschema op maat wel een aanrader. Maar wil je eerst kijken of hardlopen iets voor je is, probeer dan de gratis schema’s.

Nou… geen excuus meer. Bovenstaande hardloopschema’s hebben alles in zich om van jou een hardlopend renpaard te maken. De volgende stap, als je het nog niet gedaan hebt is om goede hardloopschoenen te halen, en nu direct een tijdstip te plannen om te gaan hardlopen. Het maakt niet uit hoe hard en hoe ver, áls je maar gaat. Regelmaat is de key voor je discipline. Of het nou 40 graden is of als je een kater hebt, gewoon gaan.

Wij van sport-schema wensen je heel veel succes. Jou moment is nu! Zet ‘m op.

Voeg je koptekst hier toe