Hardloopschema op maat, Sportschema
Hardloopschema op maat

Wil je serieus op weg met hardlopen en wil je een echt gepersonaliseerd hardloopschema dan zit je goed. Via deze pagina laat je eenvoudig een echt op maat gemaakt hardloopschema maken door een van onze top personal trainers. Zij bekijken wat je doelstelling is, je lichaamsbouw en geven je vervolgens binnen 48 uur een echt hardloopschema dat speciaal voor jou is samengesteld. Dus geen excuses meer, maar aan de slag om je doel te halen!

Een persoonlijk hardloopschema kan je niet alleen helpen als je net begint met hardlopen maar ook als je gevorderd bent en bijvoorbeeld wilt trainen voor een halve of zelfs hele marathon. Dus zet je hardloopschoenen maar alvast klaar.

Gemaakt door een echte personal trainer

Sport-Schema.nl heeft een heel netwerk van personal trainers en coaches. Enkele zijn zelfs zo ervaren dat ze gewerkt hebben met bekende topsporters van Nederland. Doordat wij zoveel trainers en coaches in ons netwerk hebben kunnen wij je verzoek vaak binnen enkele uren koppelen aan een trainer die past bij jou gegevens. Vervolgens gaat hij/zij er voor zitten om jou van duidelijk en goed advies te voorzien.

Een hardloopschema op maat is heel betaalbaar

Via via heb je gehoord van personal trainers en de prijzen die zij hanteren. Nu denk je natuurlijk dat een persoonlijk hardloopschema hartstikke duur is. Maar het tegendeel is waar. Door ons grote en veelzijdige netwerk aan trainers kunnen zij met behulp van jou aanvraag een helder beeld schetsen. Vervolgens kunnen zij met de tools die wij voor ze ontwikkeld hebben een schema voor je maken waardoor ze niet uren hoeven te typen. Hierdoor blijft je hardloopschema overzichtelijk, duidelijk en natuurlijk niet geheel onbelangrijk, betaalbaar. Het hardloopschema op maat is afgeprijsd, van €34,99 naar €18,75.

Vraag je persoonlijke schema nu aan!

Via onderstaande vragenlijst vraag je je persoonlijke hardloopschema aan. Vervolgens gaat een van onze personal trainers met je aan de slag. Hij/zij zal binnen 48 uur een op maat gemaakt hardloopschema naar je mail sturen. Makkelijker kan niet. Nu is het tijd om te beginnen aan je doelstellingen! Alvast veel succes!