Hardloopschema Op Maat

Hardloopschema op maat

Wil je serieus op weg met hardlopen en wil je een gepersonaliseerd hardloopschema, dan zit je goed! Via deze pagina laat je eenvoudig een op maat gemaakt hardloopschema maken door een van onze ervaren personal trainers. Zij bekijken onder andere wat je doelstelling is, je lichaamsbouw en eventuele blessures. Vervolgens krijg je binnen 48 uur een hardloopschema op maat die speciaal voor jou is samengesteld. Dus geen excuses meer, maar aan de slag om je doel te halen!

Een persoonlijk hardloopschema kan je niet alleen helpen als je net begint met hardlopen maar ook als je gevorderd bent en bijvoorbeeld wilt trainen voor een halve, hele marathon of misschien ben je toe aan een ultramarathon. Zorg voor goede hardloopschoenen en ga van start.

Vraag je persoonlijke schema nu aan!

Via onderstaande vragenlijst vraag je je persoonlijke hardloopschema aan. Vervolgens gaat een van onze personal trainers met je aan de slag. Hij/zij zal binnen 48 uur een op maat gemaakt hardloopschema naar je mail sturen. Is er vooraf meer informatie nodig? Dan zal je trainer contact met je zoeken via mail of telefoon. Makkelijker kan niet. Nu is het tijd om te beginnen aan je doelstellingen! Alvast veel succes!

Een hardloopschema op maat is heel betaalbaar

Via via heb je gehoord van personal trainers en de prijzen die zij hanteren. Nu denk je natuurlijk dat een persoonlijk hardloopschema hartstikke duur is. Maar het tegendeel is waar. Door ons grote en veelzijdige netwerk aan trainers kunnen zij met behulp van jou aanvraag een helder beeld schetsen. Vervolgens kunnen zij met de tools die wij voor ze ontwikkeld hebben een trainingsschema voor je maken waardoor ze niet uren hoeven te typen. Hierdoor blijft je hardloopschema overzichtelijk, duidelijk en natuurlijk niet geheel onbelangrijk, betaalbaar. Het hardloopschema op maat is afgeprijsd, van €34,99 naar €18,75.

Gemaakt door een echte personal trainer

Sport-Schema.nl heeft een heel netwerk van personal trainers en coaches. Enkele zijn zelfs zo ervaren dat ze gewerkt hebben met bekende topsporters van Nederland. Doordat wij meerdere trainers en coaches in ons netwerk hebben kunnen wij je verzoek vaak binnen enkele minuten koppelen aan een trainer die past bij jou wensen. Vervolgens gaat je trainer aan de slag om jou van duidelijk en goed advies te voorzien.

Fysiotherapeut, Podotherapeut

Is er hulp nodig van een fysiotherapeut en/of podotherapeut? Geen probleem, ook die zijn aanwezig in het netwerk van Sport-schema en voor alle trainers toegankelijk.

Duur Hardloopschema op Maat

De duur van je trainingsschema is standaard 12 weken. Train je voor een evenement die over 9 weken plaats vindt, dan wordt hier door je trainer rekening mee gehouden. Ben je van om te trainen voor een marathon of ultramarathon, dan rekken we het schema op naar 16 weken. Mits dit natuurlijk past met de startdatum van het evenement.

Het aantal trainingen per week bepaal je zelf. Je trainer zal indien nodig hier met je contact over opnemen. Als ongetrainde hardloper een marathon willen rennen door 1x per week te trainen kan namelijk een hele uitdaging zijn…