sportschema's kies favoriete sportschema

Op sport-schema.nl vind je sportschema’s voor allerlei sporten. Zo bieden we op dit moment een sportschema aan voor hardlopen, fitness en fietsen.

Voor elke sport zijn er meerdere gratis sportschema’s te vinden maar als je echt serieus bezig wilt zijn, kun je een sportschema op maat laten ontwikkelen door een echte personal trainer. De trainer is gespecialiseerd in een van de drie gebieden. Een hardloopschema op maat, een fitnessschema op maat of een fietsschema op maat.

Kies hieronder een van de drie sporten om verder te gaan naar de pagina’s over de gekozen sport.

Hardloopschema

Hardlopen

Verleg je grens

Of je nog moet starten met hardlopen of al zeer ervaren bent. Een hardloop-schema op maat helpt iedereen verder.

Sportschema fitnessschema in de gym

Fitness

Intens en veelzijdig

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland. Tegenwoordig heeft bijna elk dorp wel een eigen sportschool. Je kunt het (mede door grote aanbod aan 24-uurs sportscholen) doen op het moment dat het jou uitkomt en is ontzettend veelzijdig. De intensiteit van workouts zijn simpel aan te passen en vooruitgang is snel en duidelijk zichtbaar.

Fietsschema op maat, sportschema

Fietsen

Fysieke en mentale uitdaging

Fietsen is niet alleen gezond, het zorgt er tevens voor dat je beter slaapt.

Ben je een beginnende sporter die start met trainen, of heb je al de nodige ervaring? Het is niet verstandig ‘om maar wat te doen’. Met een sportschema krijg je zicht op je doelstellingen en weet je hoe vaak je moet trainen en wat je moet doen. Hierdoor zul je snel merken dat er progressie is in je ontwikkeling en je spieren zich zullen aanpassen.

Maar het allerbelangrijkste is plezier hebben in het sporten dan komt de rest vanzelf.

Wij van sport-schema wensen je heel veel succes! Lets do this!