Over Ons

Je bent van plan om te starten met fitness, of wilt trainen voor je eerste marathon. Een goed (op maat gemaakt) sportschema helpt je daarbij.

Als je start met sporten herken je vast dat gevoel dat je eindelijk inziet dat het roer om moet. Je doet al jaren een aanslag op je lichaam en besluit standvastig om hier iets aan te veranderen. Dat is stap 1, en wel de belangrijkste! Maar vervolgens beland je in het ‘web’ van adviezen wat je wel en niet zou moeten doen.. ‘veel vlees eten’, ‘geen vlees eten’, ‘koolhydraten eten’, ‘geen koolhydraten eten’, ‘veel cardio’, ‘niet te veel cardio’.

Over Sportschema

Vervolgens start je met sporten en hebt geen idee waar te beginnen, met als grootste valkuil dat je direct een blessure oploopt (letterlijk..). Vervolgens weg motivatie.. De wil is er, de uitvoering wat minder. Super zonde!

Precies dat is de reden dat wij gestart zijn met deze site. Ons doel is om jou op één site te voorzien van informatie. Hierbij kun je kiezen uit hardlopen, fitness, of fietsen. Voor elke discipline zijn er gratis sportschema’s beschikbaar.

Mocht je een stap verder willen, kunnen we je ook schema’s op maat bieden. Daarnaast vind je leuke blogs en recepten om je te motiveren tijdens jouw zoektocht. Uiteindelijk hebben alle sporters dezelfde complicaties (geen motivatie, moe, een feestje, hoe zit dat nu met die koolhydraten?) en soms is het gewoon fijn om te weten dat je niet de enige bent..

Doel is om jou middels deze site de juiste schema’s te bieden om te sporten, inclusief handvatten te bieden om je levensstijl hier op af te stemmen.