Fitnessschema

Of je nou net begint met fitnessen of je ben al jaren in de gym te vinden, niemand kan zonder een goed fitnessschema. Voordat je begint is het belangrijk dat je een fitnessschema hebt waarmee je gestelde doelen kunt halen. Doelen die variëren van afvallen tot het opbouwen van spieren. Want met doelloos aan gewichten trekken bereik je niet zo heel veel.

Wil je afvallen, meer spierontwikkeling of wil je juist een top conditie? Voor elk doel is weer een ander fitnessschema nodig. Geen nood, wij helpen je daar mee.

Gratis fitnessschema’s en op maat

Op deze pagina bieden we je twee gratis veel gebruikte fitnessschema’s aan. Een voor afvallen/vet verbranden en een voor meer spieropbouw. Hiermee kun je je een tijdje vermaken. Maar wil jij nou nog beter op weg? Kies dan voor een fitnessschema op maat. Na het invullen helpt een persoonlijke trainer je aan een fitnessschema op maat waarmee jij effectief je doelstellingen kunt behalen. Wil jij serieus aan de slag dan is dit natuurlijk wel een aanrader. Maar kijk je liever eerst even of fitness wel wat voor je is, start dan met één van de gratis fitnessschema’s.

Vermijd je liever de sportschool, schaf dan een fitnessapparaat voor thuis aan, hiermee kun je al een begin maken aan je doelen. Koop niet direct een hele sportschool bij elkaar, maar start met 1 of 2 apparaten. Misschien nog een paar losse dumbblles en je kunt voorruit.

Bovenstaande fitnessschema’s ‘Vet Verbranden’ en ‘Spieren Opbouwen’ zijn een goed uitgangspunt om te beginnen met fitnessen. Maar ga je voor de volgende stap, dan kun je een schema aanvragen op maat. Bij een op maat gemaakt schema wordt onder andere rekening gehouden met blessures, doelstelling en ervaring. We stippelen dan een haalbaar tijdspad uit met gevarieerde oefeningen zodat je je niet gaat vervelen.

Heel veel succes met het behalen van je doelstellingen en vooral veel plezier.