Traningsschema op maat

Ben je klaar met de standaard fitnessschema’s waar je al weken zo niet maanden op traint? Is het voor jouw tijd om eens de gewichten ‘door t dak te smijten’. Dan zit je helemaal goed. Met het fitnessschema op maat ga jij knallen! Binnen enkele weken zul je al resultaat boeken om maar te zwijgen over hoe goed jouw body er na enkele maanden uit gaat zien. Een fitnessschema op maat is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ik, Robin, ben personal trainer en wij gaan samen knallen!

Fitnessschema op maat

Mijn naam is Robin en ik heb jaren ervaring in het trainen en begeleiden van sporters. Aan de hand van enkele vragen en opmerkingen ga ik voor jou aan de slag om een fitnessschema te maken waar jij wat mee kan! Ik maak een schema waarmee ik je help de door jouw gekozen doelstellingen te halen!

Het persoonlijke sportschema vertelt je hoe we jouw gaan transformeren. Ook zal ik je handige tips en tricks geven met betrekking tot voeding en supplementen.

De tijd van wachten is voorbij, lets do this!

Fitnessschema op maat met korting

Jij hebt geluk! Op dit moment loopt er een actie waarmee je flinke korting krijgt op een op maat gemaakt sportschema. Het fitnessschema is afgeprijsd, van €34,99 naar €18,75. Daarmee kun je maanden vooruit en leer je op een leuke en goede manier het fitnessen naar een hoger niveau te tillen.

Vraag je persoonlijke fitnessschema op maat nu aan!

Via onderstaande vragenlijst vraag je je persoonlijke fitnessschema op maat aan. Vervolgens ga ik met je aan de slag en zal zo snel mogelijk een op maat gemaakt schema naar je toe mailen. Houdt er rekening mee dat dit handmatige werkzaamheden zijn en dit 48 uur in beslag kan nemen.
Optioneel is het mogelijk om je telefoonnummer toe te voegen. Mocht ik dan persoonlijke vragen hebben dan kan ik deze even met je doornemen.

Tijdelijk is deze functionaliteit uitgeschakeld. De schema’s op maat krijgen straks meer mogelijkheden.

Keep Improving..Bedankt voor je begrip 🙂

Persoonlijk fitnessschema

Een eigen schema gecombineerd met een gezonde dosis motivatie en voeding helpt je om je doelen te halen. Zijn er voor een persoonlijk schema extra aandachtspunten, geef deze weer in de opmerkingen. De trainer die jouw schema maakt, zal hier dan rekening mee houden.