Fitnessschema op maat

Ben je klaar met de standaard fitnessschema’s waar je al weken zo niet maanden op traint? Is het voor jouw tijd om eens de gewichten ‘door t dak te smijten’ of ben je toe aan schema waar rekening wordt gehouden met jou individuele situatie. Dan zit je helemaal goed. Met het fitnessschema op maat ga jij knallen! Binnen enkele weken boek je resultaat om maar te zwijgen over hoe goed jouw body er na enkele maanden uit gaat zien. Een fitnessschema op maat is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ik, Robin, ben personal trainer en wij gaan samen knallen!

Fitnessschema op maat

Mijn naam is Robin en ik heb jaren ervaring in het trainen en begeleiden van sporters. Aan de hand van enkele vragen en opmerkingen ga ik voor jou aan de slag om een fitnessschema te maken waar jij wat mee kan! Ik maak een schema waarmee ik je help de door jouw gekozen doelstellingen te halen! Of je nu wilt afvallen of excelleren in spieropbouw, het schema sluit aan bij jou kunnen.

Het persoonlijke sportschema vertelt je hoe we jouw gaan transformeren. Ook zal ik je handige tips en tricks geven met betrekking tot voeding en supplementen.

De tijd van wachten is voorbij, lets do this!

Fitnessschema op maat met korting

Jij hebt geluk! Op dit moment loopt er een actie waarmee je flinke korting krijgt op een op maat gemaakt sportschema. Het fitnessschema is afgeprijsd, van €34,99 naar €18,75. Daarmee kun je maanden vooruit en leer je op een leuke en goede manier het fitnessen naar een hoger niveau te tillen.

Vraag je persoonlijke fitnessschema op maat nu aan!

Via onderstaande vragenlijst vraag je je persoonlijke fitnessschema op maat aan. Vervolgens gaat een personal trainer met je aan de slag en zal die zo snel mogelijk een persoonlijk en op maat gemaakt schema naar je toe mailen. Houdt er rekening mee dat dit handmatige werkzaamheden zijn en dit maximaal 48 uur in beslag kan nemen.
Optioneel is het mogelijk om je telefoonnummer toe te voegen. Mocht de trainer nog extra vragen hebben dan kan snel contact met je worden opgenomen. Is er geen telefoonnummer, maar zijn er wel vragen, dan zullen we deze naar je mailen.
Persoonlijk fitnessschema

Een eigen schema gecombineerd met een gezonde dosis motivatie en voeding helpt je om je doelen te halen. Zijn er voor een persoonlijk schema extra aandachtspunten, geef deze weer in de opmerkingen. De trainer die jouw schema maakt, zal hier dan rekening mee houden. Dit kan bijvoorbeeld een blessure zijn.

Voordelen fitnessschema op maat

  • Jouw persoonlijke doelen staan centraal
  • Betaalbaar, tijdelijk slechts €18,75
  • Houdt rekening met eventuele blessures
  • Kies je eigen trainingsdagen
  • Kies zelf hoe vaak je wilt training
  • 100% thuissporten mogelijk
  • Gratis voedingstips die passen bij jou doelstelling