Fietsschema op maat

Een fietsschema op maat heeft vele voordelen ten opzichte van de standaard trainingen die je doet. Zo is ben je verantwoordelijker met je lichaam bezig, verklein je de risico’s op een blessure en ben je zeker dat je doelstellingen haalbaar zijn. Het persoonlijke schema wordt gemaakt door een echte fietscoach die na aanleiding van een aantal vragen jouw vooruit helpt.

Fietscoach Marc Beckers

Fietscoach, Fietstrainer, Fietsschema op maat


Klaar met de startfase in de fietswereld, wil je nu echt je grenzen eens gaan verleggen? Dan zit je goed. Mijn naam is Marc en ik ben 9 jaar actief in de professionele fietswereld. Via dit platform biedt ik aan om voor jouw een fietsschema op maat te ontwikkelen. Dit doe ik aan de hand van een aantal vragen waardoor ik inzicht krijg in je huidige situatie en wat je doelstellingen zijn. Vervolgens ga ik aan het werk om jouw op een goede en verantwoorde manier te trainen. Indien nodig wordt er rekening gehouden met blessures en pijntjes, en wordt voorkomen dat je jezelf overtraind.

Voeding Fietsschema op maat

In een persoonlijk schema houden we natuurlijk rekening met voeding. Er wordt onder andere aangegeven welke supplementen je een boost geven tijdens een training of wedstrijd en van welke je beter af kunt blijven. Ook geven we inzicht hoe de juiste voeding helpt bij herstel, zodat je snel weer op je fiets kunt stappen.

Heel betaalbaar

Een fietsschema op maat kan flink in de prijzen lopen. Maar niet bij sport-schema.nl. Door onze optimalisaties en automatiseringsprocessen geven we ervaren trainers en coaches tools om snel duidelijke en goede schema’s te ontwikkelen. Hierdoor zijn ze niet uren bezig met het opmaken en verwerken van de schema’s zelf maar kunnen ze direct beginnen aan datgene waar het om draait: Jouw fietsschema.

Het fietsschema op maat is afgeprijsd, van €34,99 naar €18,75. Bestel hem dus snel, zodat jou doelen werkelijkheid kunnen worden.

Vraag je persoonlijke schema nu aan!

Vul onderstaande vragenlijst in en deze wordt automatisch naar fietscoach Marc gestuurd waarna hij aan de slag gaat om een op maat gemaakt schema voor jouw te ontwikkelen.